Onze Services

Openingsuren

Van maandag tot zaterdag:
08u30 - 12u00 en van 13u00 - 18u00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Contacteer ons

Ramskapellestraat 13, 8620 Nieuwpoort (Industriezone St.-Joris)

 

Tel. 058/23 00 30

Fax: 058/24 28 38 

 

info@billiau-carrosserie.be 

info@billiau-carwash.be

© 2019 by billiau-carrosserie.be  /  Proudly created by www.webdesignvercnocke.be          |         Cookies          |          Privacybeleid

Contact

In onze splinternieuwe gebouwen zijn wij perfect uitgerust om uw wagen van a tot z te repareren.

Herstellen wagen van a tot z

Wil u uw wagen een nieuwe glanzende look geven ? Is de lak wat dof geworden ? Vertrouw gerust uw wagen toe aan Carrosserie Billiau, wij zorgen ervoor dat hij er als nieuw uitziet

 

 

 

.

Oppoetsen wagen

Voor reparatie wordt een bestek aan de betalende partij doorgestuurd, de eigenaar van de auto of de verzekeringsmaatschappij. Als wij goedkeuring hebben, beginnen wij met het herstel. Indien mogelijk zorgen wij ook voor passend vervangend vervoer.

Schade bestek opmaken

Het tinten van autoruiten is inkijkwerend en biedt inzittenden meer privacy. De doorkijk naar buiten wordt nagenoeg niet gehinderd. Vraag ons gerust meer info voor het vakkundig plaatsen van verduisteringsfolie op binnenzijde van autoruiten.

Tinten van autoruiten

Een steen in uw voorruit met grote schade? Billiau is erkend hersteller om uw voorruit te herstellen of te vervangen en indien u verzekerd bent voor glasbraak vervangen of herstellen wij uw ruit volledig kosteloos (behalve eventuele vrijstelling).

Vervangen van uw voorruit

Er zijn bepaalde technieken om kleine beschadigingen plaatselijk te herstellen (o.a. uitdeuken zonder spuiten, herstellen van beschadigde velgen, spot repair,...) Smart repair bespaart u een hoop centen omdat de beschadigde delen niet moeten vervangen worden.

Smart Repair

Billiau heeft een eigen depannages-dienst. Onze takeldienst is 24/24 en 7/7 bereikbaar. Contact: +32(0)479 20 00 10

Depannage

Een deuk in de carrosserie van uw wagen betekent niet steeds een grote kost. Carrosserie Billiau kan u kosten sparen, door uit te deuken zonder te hoeven herspuiten.

Uitdeuken zonder spuiten

In onze carwash kan u uw wagen laten behandelen met KENOLON ll PROTECTOR. Deze beschermende coating garandeert een diepe glans van koetswerk en vensters...

Carwash

IS UW WAGEN AAN HERSTELLING TOE?

Wij herstellen uw wagen met de meest professionele middelen en gereedschappen.

Billiau investeert constant om u de nodige service te geven zonder u daarvoor een meerprijs voor betaald. Heeft u verdere vragen omtrent onze services? Vul zorgvuldig het onderstaand formulier in en wij contacteren u spoedig terug!

Contact
arrow&v